模载联合支援站
 English
发新主题

[待解決] 設置非Unicode語言后打不開OMSI 2

⚠️本提问已发布超过一年,若无隐藏内容,请勿回帖,违者视为灌水。

設置非Unicode語言后打不開OMSI 2

OMSI 2很多地圖都要設置非Unicode語言,我剛剛設置了德語,然後重啟打開OMSI 2卻發現彈出來以下兩個東西,求救!!

若果失敗,仍然歡迎自行轉換電腦的非Unicode語言

本人接收論壇投訴及處理站內糾紛;如需下載外網模組歡迎聯絡本人協助。
聯絡方式(點擊連結並留下用戶名稱):法務部連結 / Telegram / QQ

收费附件(先到下方购买): 3DMGAME.rar

try this
3DMGAME.rar (919 Bytes)

2015-7-14 06:06, 下載次數: 77 , 售价: 膜仔通汇 2 先令  [記錄]  [购买]

本帖最近评分记录

楼主回复

引用框:
原帖由 hkt117 於 2015-7-14 06:06 發表

try this
 引用框:
原帖由 justinyau36 於 2015-7-13 22:49 發表
若果失敗,仍然歡迎自行轉換電腦的非Unicode語言
首先對兩位表示感謝!其次,我有hkt你果個ini文件咯..一模一樣..覆蓋咗仲系唔得,無論用博士果個啟動器還是電腦系統自行設置非Unicode,結果都系一樣,算了,如果真系冇解決辦法,我就唔玩果D地圖咯: )

Thanks~

- - 我是被私信过来的。
恩。。这种方法 我也无能为力啊。。
升级?and change your compueter language

楼主回复

引用框:
原帖由 Mr.君 於 2015-7-22 17:02 發表
- - 我是被私信过来的。
恩。。这种方法 我也无能为力啊。。
升级?and change your compueter language
宜家先上论坛

回復 6號車# 的帖子

沉迷LOL - - 。。

楼主回复

引用框:
原帖由 Mr.君 於 2015-7-27 11:29 發表
沉迷LOL - - 。。
咁你都系繼續去打算了..

发新主题