模载联合支援站
 English
发新主题
打印预览

[地图] 34M_city_download(2012-02-06更新下載連結,解決沒有聲音的問題)

我估係唔係部機(電腦配置)既問題???
樓主請發一下你的配置,謝謝.
我的配置
CPU : INTEL CORE 2 DUO E7200 (MAX 2.53GHz)
MOTHERBOARD : GIGABYTE GA-EP45-DS3L/S3L
DISPLAY CARD : NIVIDA GTS 250 512MB (GPU : 738MHz)
RAM : 2 X 1GB ADATA
HDD : 250 GB + 640 GB (全部WD)

本帖最近评分记录
  • RC-daily 膜仔通汇 +1 2012-2-5 10:35 原創內容,請用書面語回覆,谢谢合作 ...

我做人有底線,有禮貌,會互相尊重對方和不會亂發脾氣!
愛車: GK9829 (39A) 錄音機(自由到處錄)

可以发上115之类的吗!
直接上传也不错!

樓主真係要搞一個個班次同埋個撞人問題...

有D像玩mm2  繼續加油做多D線路  你

楼主回复

引用框:
原帖由 argamaargama 於 2012-2-4 15:18 發表
樓主真係要搞一個個班次同埋個撞人問題...
撞人的問題已說了,因為ATE是右軑車,官方只限地圖玩左軑車,乘客當ATE是左軑車,下車時是在右方,如果人下車了,你一開車就說你撞傷人了

楼主回复

引用框:
原帖由 mice122 於 2012-2-4 00:17 發表
我估係唔係部機(電腦配置)既問題???
樓主請發一下你的配置,謝謝.

我的配置
CPU : INTEL CORE 2 DUO E7200 (MAX 2.53GHz)
MOTHERBOARD : GIGABYTE GA-EP45-DS3L/S3L
DISPLAY CARD : NIVIDA GTS 250 512MB (GPU : 738MHz)
RAM : 2 X 1GB ADATA
HDD : 250 GB + 640 GB (全部WD)
我電腦的配置
CPU :AMD Athlon(tm) II X4 635 Processor
MOTHERBOARD : 不知道
DISPLAY CARD : 沒有
RAM : 2.00GB(1.75GB可用)
HDD : 98.2( C: )GB+367( D: )GB

楼主回复

引用框:
原帖由 leo85305381 於 2012-2-4 16:51 發表
有D像玩mm2  繼續加油做多D線路  你
朋友,你頭像的模型車是多大比例?看起來,很大耶!!

樓主...真系唔得...撞人果到真系唔系咁簡單...我玩左好多次...甚至有一次唔載客...都話我系咁撞人...點算啊!!!

仲有啊!!D聲呢...好奇怪...開始頭20分鐘系隔5分鐘就有一陣有聲...跟住就無聲啦...

楼主回复

引用框:
原帖由 ronald2543 於 2012-2-6 15:57 發表
樓主...真系唔得...撞人果到真系唔系咁簡單...我玩左好多次...甚至有一次唔載客...都話我系咁撞人...點算啊!!!
 引用框:
原帖由 ronald2543 於 2012-2-6 15:58 發表
仲有啊!!D聲呢...好奇怪...開始頭20分鐘系隔5分鐘就有一陣有聲...跟住就無聲啦...
我嘗試重新上載一次吧@@

好啊....你試試啦..

楼主回复

引用框:
原帖由 ronald2543 於 2012-2-7 10:18 發表
好啊....你試試啦..
已上載連結至一樓

唔該曬...

都系唔得啊... 又系咁...入去有聲不過一時有一時無...跟住完全無聲...

楼主回复

引用框:
原帖由 ronald2543 於 2012-2-7 23:54 發表
都系唔得啊... 又系咁...入去有聲不過一時有一時無...跟住完全無聲...
請重新安裝一遍,然後點選"僅載入地圖而不含巴士"進入地圖,麻煩你了
发新主题