模载联合支援站
 English
发新主题
打印预览

[地图] [转载]MTR-WR Version 0.52 by JX7452@69M

楼主回复 回復 11號卡車頭 的帖子

那什么时候能推出下个版本呀=0=我觉得这个地图做得很好地说.....

引用框:
原帖由 鹿鸣谷 於 2011-8-4 14:22 發表
那什么时候能推出下个版本呀=0=我觉得这个地图做得很好地说.....
先謝謝您的支持。

暫定是下星期,因為 K66 其中一側總站(終點站):大棠,是需要倒車入站。
所以自己得研究 AI 的走法,雖然大家都沒甚麼機會看見 AI 進入/離開大棠總站。

如果內地是可到 YouTube 的話,我也想貼一下倒車入站的片段;可惜事與願違。

最後貼這個地圖目前的橫額。

无法载入进去,MTR-WR\LASTSTN.OSN COULD NOT BE LOADED

楼主回复 回復 17號卡車頭 的帖子

加油=0 =

LZ 那个立交桥搞一吓

thx for sharing ,但冇maps\MTR-WR\laston.osn ,點搞??  如果禁Load map without busses ,玩鬼??客都冇,要點 ,語氣重左,sor

引用框:
原帖由 3AV187 於 2011-8-4 22:33 發表
thx for sharing ,但冇maps\MTR-WR\laston.osn ,點搞??  如果禁Load map without busses ,玩鬼??客都冇,要點 ,語氣重左,sor
你自己入架巴士咪得......
 引用框:
原帖由 ostarcj 於 2011-8-4 19:06 發表
无法载入进去,MTR-WR\LASTSTN.OSN COULD NOT BE LOADED
使用Load map without busses载入

煩請樓主在頂貼補寫:「請使用「只載入地圖而不含巴士/Load map without buses」進入地圖。」

Thanks fo LZ

楼主 “Matrix.osc”和“Matrix_D.osc”放在那个文件夹

里面没有一辆AI车

thx [url=space.html?uid=80936]Jx7452[/url] ,有得1架車,我入到冇巴士冇客,唔知dim.......

引用框:
原帖由 3AV187 於 2011-8-4 23:38 發表
thx Jx7452 ,有得1架車,我入到冇巴士冇客,唔知dim.......
 引用框:
原帖由 ostarcj 於 2011-8-4 23:36 發表
里面没有一辆AI车
兩位的問題是一樣的,請把Schedeuled Priority(中譯不清楚) 調整至 3 就可以了。
 引用框:
原帖由 xingtonghe 於 2011-8-4 23:26 發表
楼主 “Matrix.osc”和“Matrix_D.osc”放在那个文件夹
Matrix.osc 放在 OMSI\Vehicles\MAN_SD200\Script 中覆寫。
Matrix.osc、Matrix_D.osc 則放在 OMSI\Vehicles\MAN_SD202\Script 中覆寫。

Matrix.osc 是給 IBIS1 看的,而 Matrix_D.osc 是給 IBIS2 (D92) 的。

....都行,我放好所有file,禁Load map without buses入,入到去冇乘客冇巴士,Schedeuled Priority 調整至 3 都一樣....

Thanks fo LZ

我尋日玩過 k73, 架車出公路之後冇指示... 上咗橋...之後成架車飛咗落橋.... 先知道原來上橋之前右邊有個路口要出先到目的地....

其實製作人可唔可響上同出高速公路口前起一個箭咀唔駛飛咗落橋....

另外k51由富泰開出第一個路口我已經唔識行...因為冇提示... 可否加返d提示上去呢. 因為我住北區好少坐西面d巴士線 thx a lot!!

发新主题