模载联合支援站
 English
发新主题
 56 1234

[其他] Great Grundorf 2 Route Seitenschilder

Great Grundorf 2 Route Seitenschilder

港鐵唔好意思文化廢文一篇
首先,OMSI 1 唧玩家,唔好意思,呢個淨係支援 OMSI 2
第二,LC/O405/9900 等等唧玩家,唔好意思,呢個淨係支援 OMSI 2 唧原裝車
第三,覺得樣衰唧,唔好意思
第四,有 D 1999,唔好意思
第五,圖片擺係 Facebook 唧 Server ,睇唔到?唔好意思,幫唔到你

[版權] PZ 8904

[介紹] 此項多餘

[圖片] 上面。如果你看到這裡才回上面看,獲得資格減半。

獲得方法:在下面留下你的 Gmail ,我會把下載地址 email 給你。(不歡迎某間以出產垃圾而出名的 PU__8 Workshop 成員下載)

嫌麻煩不如唔好要

PZ 8904 OMSI Studio 推薦使用正版 OMSI 2,有正版勳章者獲得資格增加

18/7/2014 更新:
已處理到#17,請提交咗GMAIL嘅噤多位Check mail box
23/7/2014 更新:
已處理到#22,請提交咗GMAIL嘅噤多位Check mail box再提醒大家一次,請提交GMAIL,其他如QQ/outlook 等將不受理。
如果此帖破50 回應(包括灌水,推帖等),只需回復便可獲得此作品。

本帖最近评分记录
  • Lloyd Esq. 膜仔通汇 +3 2014-7-21 20:43 助人爲樂

要我提供翻译不?

微博,Buspedia:@LajiPZ

都下唔到落来~~~

楼主回复

引用框:
原帖由 LD的粉丝 於 2014-7-17 12:18 發表
要我提供翻译不?
提供翻譯幹嘛

回復 2號車# 的帖子

初级玩家都看得懂的粤语

-

引用框:
原帖由 LD的粉丝 於 2014-7-17 12:18 發表
要我提供翻译不?
阻住我食花生

+已報告 :o)

听懂的路过......

行走的苦难百科全书,狂暴风笛厨组长(事实证明没有人能撼动风笛的地位),粉面痴,外地车辽B化爱好者,手持移动终端爱好者,四不青年,反环保主义者。

雷神911黑武士(2019) Core i7-9700 + GeForce RTX2060Super, 1360*768
联想拯救者R7000-2020 AMD Ryzen 5 4600H + GeForce GTX1650, 1920*1080

kevin.hsu.901029@gmail.com

什么意思

email:ansonsze1234567890@gmail.com

thx

email: tsang.ming123@gmail.com
Thank You!

不好意思,怎麼用
 56 1234
发新主题