English
发新主题
 25 12

【版務】請S3V15和thomas-chan提供資訊

只可說是我轉落去OMSI 再加以處理一些bug+整聲 , 然後就出.
OMSI和MM2領域不同 , 所謂的版權你們決定 . 需要加上原作者 . 我不介意 .
需要刪貼 , 相信很多玩OMSI ge 朋友會覺得可惜 .
同時版權的爭議亦步入MM2後塵,換來的只有小圈子遊戲(OMSI) .

同時講埋啦,巨龍亦係我轉ge+整聲, 我亦不知為何出了.
而巨龍貼中更沒有提及我.難道就要因為咁而 訴.
我選擇不去追究.
係因為不希望OMSI 的巴士全都因版權的爭議而消失 .

其實將MM2 車轉入 OMSI 都是創意的一種 .
版權在OMSI / MM2 比創意 更重要 ?
自行思考一會

同埋版權係為左提高名聲 / 錢 ? 我不能知道
本帖最近评分记录
  • SCANIA.2760 膜仔通汇 +2 2012-2-19 00:41 非常贊同

引用框:
原帖由 thomas-chan 於 2012-2-19 00:34 發表
只可說是我轉落去OMSI 再加以處理一些bug+整聲 , 然後就出.
OMSI和MM2領域不同 , 所謂的版權你們決定 . 需要加上原作者 . 我不介意 .
同時版權的爭議亦步入MM2後 ...
說得好,大家都是巴士迷。何必因為版權而傷和氣呢!只要大家開心,就可以了

引用框:
lpk808260

受理就封link唔該
難道你沒有下載?
還是你想下載之後一刪貼就不停sell 自己好威.
本着我有你無之心,令人酸你?

我沒說不給你整,但拎人東西要問下人這是常識吧?難道一句創意就不用知識產權?首先我好欣賞你OMSI既貢獻,但你亦都要尊重下我的意願,個個問親我拎MM2版權我都會批,問題你要知會我,縱使這個是5年前的產物。做一個負責任的人好難?個個有禮貌多問一句,怕乜冇車玩?你對我好,我對你好,如果你係改我的OMSI作品我無任歡迎,不過這是MM2產品。

o係OMSI界中修改不用問版權可以講得通,這是OMSI的風氣,但你汲及到MM2,請你尊重下MM2的遊戲規則,都係果句,我沒說不給你整,但請知會聲,加個名。

我已加入版权信息到帖内,烦请S3V15及thomas-chan确认是否可行?

http://bbs.18wos.org/viewthread.php?tid=86403

多谢!

引用框:
原帖由 thomas-chan 於 2012-2-19 01:28 AM 發表

難道你沒有下載?
還是你想下載之後一刪貼就不停sell 自己好威.
本着我有你無之心,令人酸你?
對唔住,我冇down

現在請S3V15批出版權讓各位下載,多謝!

引用框:
原帖由 thomas-chan 於 2012-2-19 00:34 發表
同時版權的爭議亦步入MM2後 ...
那巨龍是合法的?
是matthew20029 在HKBF post 那輛?
 25 12
发新主题