模载联合支援站
 English
发新主题

[截图] [觀光模式]到總經市的旅行

[觀光模式]到總經市的旅行

[觀光模式]到總經市的旅行

拍攝巴士!!

乘計程車跨越總經港(海都大橋下層)

海都大橋上層

海都大橋

世貿中心

感謝你的點閱

============================================================================================================
總經市v1.3已推出:
點我進入
本帖最近评分记录

いきものがかり

对這map有點失望..因為AI不上客!
本帖最近评分记录

楼主回复

引用框:
原帖由 jaylai1997 於 2012-1-20 10:21 發表
对這map有點失望..因為AI不上客!
已經查了,只有44E,45E會上客,不上客原因是AI Track較錯了,不好意思

いきものがかり

回復 3號卡車頭 的帖子

什麼所有路線tour1係去tour2係返??咁會造成一啲行完該route既bus去到總站自己消失!(其實係彈返去個總站)唔可以回程咩???

楼主回复

引用框:
原帖由 jaylai1997 於 2012-1-20 11:38 發表
什麼所有路線tour1係去tour2係返??咁會造成一啲行完該route既bus去到總站自己消失!(其實係彈返去個總站)唔可以回程咩???
以我的知識未能做到,是不行的

いきものがかり

线路都太短,玩起来不给力
本帖最近评分记录
  • SCANIA.2760 +2 2012-1-21 09:52 退款,下次會加長點:)

其實是track設定錯了,只要稍改一下便可

*線路停站仍然有錯

總經名曲《Trueking Challenge》
食隻粽、食隻粽、朝早就要食隻粽......

楼主回复

引用框:
原帖由 Jx7452 於 2012-1-20 12:48 發表
其實是track設定錯了,只要稍改一下便可

*線路停站仍然有錯
明白

いきものがかり

引用框:
原帖由 SCANIA.2760 於 2012-1-20 13:38 發表

明白
scenery objects 2 hours,and stop at half!

引用框:
原帖由 hinson40908189 於 2012-1-20 14:46 發表

scenery objects 2 hours,and stop at half!
老實地說 本人僅用了15分鐘便下載完成 ..

我仍然在下載sceneryobjects中... 已經很久了...

楼主回复

引用框:
原帖由 hinson40908189 於 2012-1-20 14:46 發表

下載好了麼??

いきものがかり

其實我可以幫你整理Track&Trips的問題,你介意嗎?

總經名曲《Trueking Challenge》
食隻粽、食隻粽、朝早就要食隻粽......

楼主回复

引用框:
原帖由 Jx7452 於 2012-1-21 12:55 發表
其實我可以幫你整理Track&Trips的問題,你介意嗎?
不介意,新年給你製作中的總經巿

いきものがかり

引用框:
原帖由 SCANIA.2760 於 2012-1-21 09:54 發表

下載好了麼??
95%
发新主题