模载联合支援站
 English
发新主题

[截图] 成雙成對

成雙成對

Hello Huge C GJ

惊现大神!

引用框:
原帖由 GJFT 於 2015-3-28 14:00 發表

原來你也要在这裹做推广

GJ 大神出沒

楼主回复

引用框:
原帖由 Anonymous 於 2015-3-28 17:15 發表

原來你也要在这裹做推广
貼出的時候的內容:

在此代 3D Transport Studio 張貼以下內容:
鑑於 Youku 優酷 內有人涉嫌違反影片公開原則,將星期一檔案重新上載並公開發布,現本工作室正研究下一步行動。
We found that the "Monday File" has been uploaded on Youku website. Due to this violation of rules, we are discussing for further actions.」

是否推廣就見人見智

引用框:
原帖由 GJFT 於 2015-3-28 17:53 發表
貼出的時候的內容:

在此代 3D Transport Studio 張貼以下內容:
「鑑於 Youku 優酷 內有人涉嫌違反影片公開原則,將星期一檔案重新上載並公開發布,現本工作室正研究下一步行動。
We found that the "Monday File" has bee ...

見人見智 HKT117 和 PZ8904

提示: 該帖因違規被管理員或版主屏蔽

引用框:
原帖由 GJFT 於 2015-3-28 17:53 發表
貼出的時候的內容:

「鑑於 Youku 優酷 內有人涉嫌違反影片公開原則,將星期一檔案重新上載並公開發布,現本工作室正研究下一步行動。
We found that the "Monday File" has bee ...
唉 我也不知道说什么好了

引用框:
原帖由 chungyin12 於 2015-3-28 18:24 發表

見人見智 HKT117 和 PZ8904
你可唔可以唔好丟晒大陸壇啲架?

引用框:
原帖由 hkt117 於 2015-3-28 21:34 發表

你可唔可以唔好丟晒大陸壇啲架?
做咩呀你,做錯野???

引用框:
原帖由 chungyin12 於 2015-3-28 22:06 發表

做咩呀你,莫輝你做錯野???
我都唔係輝  

引用框:
原帖由 hkt117 於 2015-3-28 22:47 發表

我都唔係莫輝  
即係你直程做錯野啦

http://www.geocities.jp/train_kit_hk/A01.html

引用框:
原帖由 chungyin12 於 29/3/2015 03:24 發表

即係你直程做錯野啦
但係我先係莫輝

发新主题