模载联合支援站
 English
发新主题
 29 12

[外國/其他塗裝] [原] Bad Kinzau 3 塗裝 - MB O407

[原] Bad Kinzau 3 塗裝 - MB O407

介  紹:

其實都幾求其下...自己見O407唔錯, 所以整repaint玩下
已知問題: 車尾錯位,唔係幾想執

版  權: me

圖  片:

下  載:
回帖后才可看到本帖隐藏内容。VIP贵宾免回帖。
乱打内容会被封号。可粘贴一句“感谢楼主分享”

本帖最近评分记录
  • 肥佬安 膜仔通汇 +4 2015-6-16 17:35 感谢分享
  • jshangy 膜仔通汇 +6 2015-6-16 17:29 原創內容

本人接收論壇投訴及處理站內糾紛;如需下載外網模組歡迎聯絡本人協助。
聯絡方式(點擊連結並留下用戶名稱):法務部連結 / Telegram / QQ

強帖留名   

这个必须有

这个必须要

thx4sharing

引用框:
原帖由 justinyau36 於 2015-6-16 16:29 發表
介  紹:
其實都幾求其下...自己見O407唔錯, 所以整repaint玩下
已知問題: 車尾錯位,唔係幾想執

版  權: me

圖  片:

下  載:
**** 本內容被作者隱藏 ***** ...

http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=23745&pageNo=1&highlight=Bad+Kinzau

http://www.geocities.jp/train_kit_hk/A01.html

咁又點?人地做過嘅嘢唔俾再做?

用吓你個冇用嘅腦諗吓嘢再出 po 啦

原來人地整過既野唔俾再整
咁出ATENU Regs add-on啲人算咩?請用大腦思考

引用框:
原帖由 badpee 於 2015-6-16 20:20 發表
原來人地整過既野唔俾再整
咁出ATENU Regs add-on啲人算咩?請用大腦思考
ST 8444 wor

thanks for your sharing!

感谢楼主

Thx for sharing

兄弟你的301这个Bayersberg Hauptbahnhof是不是空白的???

Thank you
 29 12
发新主题