模载联合支援站
 English
发新主题
打印预览

[地图] (2/12/2011)HKsouth V1.61

很是给力的地图啊

支持支持支持...thanks a lot

太感谢了,OMSI有HK才好玩哈哈!!!

我想問下整呢個地圖既人

1.我想問點解你唔整城巴95p線??

2.你整唔整取消線的???如果你整可以整新巴78P線?

希望你會回應我的問題!!!!

楼主回复

引用框:
原帖由 at2b3427 於 2012-1-3 21:55 發表
我想問下整呢個地圖既人

1.我想問點解你唔整城巴95p線??

2.你整唔整取消線的???如果你整可以整新巴78P線?

希望你會回應我的問題!!!!
1.95P係單向線,還是老問題:單向線在左駄的HKsouth裡,該從哪個總站開出?
2.當然(16,79,95A就是取消線!)78P係單向線,還是那個老問題

如果比我整,我一定整到95p-  -

你整的巴士線味倒置左的,相對95P和78P也倒置整- -

如:95P鴨脷洲→田灣(右軚) 倒置左味 田灣→鴨脷洲(左軚) 唔得咩?

引用框:
原帖由 at2b3427 於 2012-1-4 20:09 發表
如果比我整,我一定整到95p-  -
樓主無收任何酬勞,如對樓主地圖有意見歡迎提出大家討論一下.

但你講到樓主暫時處理不來既問題,在閣下手中可輕易解決掉

我真心等待閣下在此公佈大作,給各版友分享分享

楼主回复

引用框:
原帖由 at2b3427 於 2012-1-4 20:18 發表
你整的巴士線味倒置左的,相對95P和78P也倒置整- -

如:95P鴨脷洲→田灣(右軚) 倒置左味 田灣→鴨脷洲(左軚) 唔得咩?
而家係田灣→鴨脷洲,左軚先至係鴨脷洲→田灣
只係兩班車,都可以加95P入去

我就是喜愛7A!我不知何解我不喜歡73!可能是班次太疏和路程太遠!反正stanley站仲有條坑!有排都未用到!!點解唔續7A呢!

其待置富花園然後揸我條愛線95C

楼主回复

引用框:
原帖由 jaylai1997 於 2012-1-6 23:47 發表
我就是喜愛7A!我不知何解我不喜歡73!可能是班次太疏和路程太遠!反正stanley站仲有條坑!有排都未用到!!點解唔續7A呢!
中華巴士的服務太差了,政府將其批予城巴經營,就成了73
而且7A與73大部分路段重疊,沒有理由兩條線一齊開辦
 引用框:
原帖由 jaylai1997 於 2012-1-7 09:29 發表
期待置富花園然後揸我條愛線95C
請耐心等候V1.8

回復 147號卡車頭的帖子

可以加密73班次!??往stanley時對面冇巴士咁濟

楼主回复

引用框:
原帖由 jaylai1997 於 2012-1-7 10:32 發表
可以加密73班次!??往stanley時對面冇巴士咁濟
你向城巴提出要求吧

v1.8什么时候出啊!!
发新主题