模载联合支援站
 English
发新主题
打印预览

[地图] (16/9/2011)HKsouth V1.4

大哥为什么我下的新地图找不到线路牌终点站啊

支持~~~~~~~~~~~~

好地图啊!!我也下来玩玩

首先多謝樓主整左香港地圖出黎 但係我set路線個時-.- 整唔到7a 個a字出黎-0- 淨係得個7字-0- 但d客又上車-0- 我想問點先可以整埋個a字出黎:s thx

我的發車時間表不見了!!!

楼主回复

引用框:
原帖由 上网不聊天 於 2011-9-18 11:07 發表
大哥为什么我下的新地图找不到线路牌终点站啊
加入巴士時有選正確的車廠檔嗎?(Ap Lei Chau/Wong Chuk Hang)
 引用框:
原帖由 nakamura 於 2011-9-18 21:48 發表
我的發車時間表不見了!!!
載入時有錯誤信息嗎?

引用框:
原帖由 abcman222 於 2011-9-18 21:34 發表
首先多謝樓主整左香港地圖出黎 但係我set路線個時-.- 整唔到7a 個a字出黎-0- 淨係得個7字-0- 但d客又上車-0- 我想問點先可以整埋個a字出黎:s thx
用頂頭果個Set路線&目的地個視窗....
填路線果行果陣打一個空格先至打7A就會出到7A....
姐系打" 7A"落去

好..等我試下先!! thx a lot^^

引用框:
原帖由 FF3170 於 2011-9-18 22:28 發表

加入巴士時有選正確的車廠檔嗎?(Ap Lei Chau/Wong Chuk Hang)

載入時有錯誤信息嗎?
有啊!,其實在version 1.3的時候都有,但玩到,但到1.4,有畫面有車,顯示正常,但唯獨是選擇班次時間表的時候,就選不到priority了!!!

在loading的途中出現,"There are not at lease one invaild track entry 16_SF_SV, Nr. 33!"這樣的顯示,後來入game的時候,選擇時間表的時候,就空白一片了!!

灰常感谢香港版友!!!辛苦了!!!

楼主回复

引用框:
原帖由 nakamura 於 2011-9-19 01:22 發表
在loading的途中出現,"There are not at lease one invaild track entry 16_SF_SV, Nr. 33!"這樣的顯示,後來入game的時候,選擇時間表的時候,就空白一片了!!
你需要下載及解壓HKsouthV1.4_Sceneryobjects_Kreuz_MC.zip

引用框:
原帖由 nakamura 於 2011-9-19 01:22 發表
我也是這樣..

楼主回复

引用框:
下載了路口objects檔:HKsouthV1.4_Sceneryobjects_Kreuz_MC.zip(解壓到OMSI/Sceneryobjects/Kreuz_MC)沒有?

语音报站

thx for sharing!!
问下D92语音报站怎么不能工作呢?
发新主题