模载联合支援站
 English
发新主题
 56 1234

[其他] 人物語音......香港版!男聲 已追加女聲! 另加粗口版

人物語音......香港版!男聲 已追加女聲! 另加粗口版

COPY去
OMSI\TicketPacks\Berlin_1   男聲(M1-4) 女聲(F1-4)入面..即可

建議 如果已經下載左第1個SOUNDS.RAR

SOUND V2.RAR可貼上M2-M4  語音會更多..更多的樂趣多..

Sounds.rar (1.17 MB)

2011-5-14 17:01, 下載次數: 3155

Sound V2.rar (1.41 MB)

2011-5-15 14:37, 下載次數: 2710

Girl Sounds.rar (1.12 MB)

2011-5-15 20:01, 下載次數: 2974

BadBoy Voice.rar (1.12 MB)

2011-5-15 21:38, 下載次數: 2749

粗口版!!!!

本帖最近评分记录
  • cool +49 2011-5-16 00:56 原創內容

有冇女声GA????

唔好意思,好似有小小问题 点解good evening GE语音系早晨架?

点解我的Berlin_1里面没有M5?

楼主回复

qqaa8556975(Boss)
我扮唔到女聲><"""SORRY

因為我整個陣..ALWAY聽到HALLO  少聽到MORNING SO 一致D整晒同一個..哈

lpk806260
THX

ww896358(河蟹論壇)
SORRY 打多左><

如果沒有粗口= =會更好

有粗口就正咯!!!  例如:好“胶”热!    好“凄”冻...................

有粗口會地道香港化D,真實D!但18歲以下既玩家咁啱有父母聽到既話都唔係咁好囉^^

楼主回复

unidentified

哈..唔知點解覺得有少少粗口..會親切D HAAA@@

Edmond
哈..係LO係LO

撞车的时候乘客系讲:"请你好好放低"!
刹车太急,乘客系讲:叼你啊,识唔识开车咖。
乘客上车唔比钱,系讲:我唔比钱啊,你吹啊。
………………………………………………………………………………………………………………………………………………

引用框:
原帖由 suretrueno 於 2011-5-15 11:07 發表
………………………………………………………………………………………………………………………… ...
非常同意,家阵个D搭车既人都好中意讲粗口GE....

楼主回复

有D語音檔..唔知邊個打邊個..

引用框:
原帖由 suretrueno 於 2011-5-15 11:07 發表
………………………………………………………………………………………………………………………… ...
黃子華fans!!xD

多謝你嘅"正野"!!

楼主回复

更新左...
乘客上车唔比钱,系讲:我唔比钱啊,你吹啊
 56 1234
发新主题