English
发新主题
 25 12

[交流] 新橙牌 Enviro 400駕臨 KBD-TKO

新橙牌 Enviro 400駕臨 KBD-TKO

這天是KMB ENVIRO400首航690,692
非出售内容:
回帖后才可看到本帖隐藏内容。VIP贵宾免回帖。
乱打内容会被封号。可粘贴一句“感谢楼主分享”

本人接收論壇投訴及處理站內糾紛;如需下載外網模組歡迎聯絡本人協助。
聯絡方式(點擊連結並留下用戶名稱):法務部連結 / Telegram / QQ

影得不錯
[離題]我反而想知E50D的去向...[/離題]

引用框:
原帖由 mychihin 於 2013-1-7 14:01 發表
[離題]我反而想知E50D的去向...[/離題]
仲係廠度... 未出牌..

我係ITALK巴士討論區開分身真係令到我自己終身悔疚, 因為自從我開左Garfied第一個分身開始, 一連串問題不斷發生.

我俾香港網絡大典寫哂我D劣行公諸於世,
又導致Facebook "反海怡工貿" 群組誕生,
又失去左ITALK呢個精神食糧,
又失去左探求冷知識既途徑,
又永遠實現唔到2000分可以查看用戶資料既願望 (因為站長已經不斷見我一個分身殺一個)

我當初為左唔鍾意海怡工貿呢個用戶名去開分身, 結果招致五大損失, 情況一發不可收拾,
我好悔疚, 嗚嗚嗚..................

楼主回复

與此文章有關係的嗎?

本人接收論壇投訴及處理站內糾紛;如需下載外網模組歡迎聯絡本人協助。
聯絡方式(點擊連結並留下用戶名稱):法務部連結 / Telegram / QQ

引用框:
原帖由 justinyau36 於 2013-1-22 20:47 發表
與此文章有關係的嗎?
表示你不懂

THX
本帖最近评分记录
  • aqqa 膜仔通汇 -2 2013-1-29 21:38 请勿灌水,谢谢合作

看看剩下的是怎樣

剩下的应该很好吧~~~

引用框:
原帖由 海生 於 2013-1-22 15:22 發表
我係ITALK巴士討論區開分身真係令到我自己終身悔疚, 因為自從我開左Garfied第一個分身開始, 一連串問題不斷發生.

我俾香港網絡大典寫哂我D劣行公諸於世,
又導致Facebook "反海怡工貿" 群組誕生,
又失去左ITALK呢 ...
你又返炒問題
又開分身
你不斷給別人插是「抵死」的
請你重新注意自己的人格
我不相信一個正人君子會給無數網友攻擊

可以看下固定板上钉钉暂时没有?

可以看下固定板上钉钉暂时没有?

看看其他!

692....
係唔係係TKO?

看着不错,好车

贵阳公交新能源气(LNG)电混合动力示范运营车BJ6123PHEV
http://bbs.gjdt.net/forum.php?mod=viewthread&tid=1871
 25 12
发新主题