模载联合支援站
 English
发新主题
 29 12

[外國/其他塗裝] 九廣鐵路復刻版!(車身連內籠)

九廣鐵路復刻版!(車身連內籠)

哈哈,隔離台賣我個MTR/KCR巴士賣到出哂力,等我係依邊都放出來比大家DOWNLOAD啦!
要注意:內籠係架架都一樣的,冇得一時一樣,要邊個車身就要邊個內籠啊!

DOWNLOAD LINK:http://www.sendspace.com/f
ile/fy4xhk

115网盘下载:http://115.com/file/aqan3kuu#
Dennis_Eniro500.rar

坐下沙发,问下楼主的配置

雨哥大法好 !!!!!!
RainGor DAFA is GOOD !!!!!!

車身由我提供

楼主回复

係啊!在這裹非常感謝mkfj5238的幫忙!!

楼主回复

引用框:
原帖由 RA4045 於 2011-10-16 19:36 發表
坐下沙发,问下楼主的配置
什麼配置??我不明白.....

引用框:
原帖由 RC-daily 於 2011-10-17 06:22 發表
什麼配置??我不明白.....
computer's 配置 ar
eg. cpu....
and thx your sharing

th so much

好有feel呀@@thx呀^^

very good,suppot!{飛吻}

楼主回复

引用框:
原帖由 akthkltcoe 於 2011-10-17 15:20 發表
computer's 配置 ar
eg. cpu....
and thx your sharing
OZ.......其實依部電腦我都係借來玩的...
CPU=AMD(2.90Ghz)
RAM=2GB
顯示卡HD 1080P
HARD DISK=1TB
System=Windows 7

楼主回复

引用框:
原帖由 hinson40908189 於 2011-10-17 19:44 發表
very good,suppot!{飛吻}
小兒科作品...不是很美...稍後再製作城巴和新巴內籠吧

謝謝分享

Tower Transit Bus Captain

驾驶室来张图..

多謝樓主!但是怎樣設定才能使乘客乖乖上車?謝

楼主回复

引用框:
原帖由 kindL 於 2011-10-18 22:26 發表
多謝樓主!但是怎樣設定才能使乘客乖乖上車?謝
要睇你是用什麼地圖了
 29 12
发新主题