新界閒攝

ATENU @ 34M, 36, 59M, 81, 87D, 94, 234A, 283 & 284

Thx for Reading

評論(10)

又攞垃圾嚟"晒命"?

引用框:
原帖由 hkt117 於 2015-2-2 15:50 發表
又攞垃圾嚟"晒命"?
比垃圾佬睇。。。

引用框:
原帖由 tphissac 於 2015-2-3 04:38 發表

比垃圾佬睇。。。
又話唔掂OMSI野?

引用框:
原帖由 badpee 於 2015-2-3 13:14 發表
又話唔掂OMSI野?
我無話唔"掂" OMSI 野, 我係話停止OMSI 作品姐!
無好對號入座喇! 睇清楚D 個POST, 睇唔到野就配眼鏡喇, 或者去眼科醫院喇。要比電話號碼你?

引用框:
原帖由 tphissac 於 2015-2-3 13:38 發表

我無話唔"掂" OMSI 野, 我係話停止OMSI 作品姐!
人地怕你再癹佈侵權既野者

引用框:
原帖由 tphissac 於 2015-2-3 04:38 發表

比垃圾佬睇。。。
好彩我唔識"睇"啫

引用框:
原帖由 tphissac 於 2015-2-3 13:38 發表

無好對號入座喇! 睇清楚D 個POST, 睇唔到野就配眼鏡喇, 或者去眼科醫院喇。要比電話號碼你?
Sorry,I dont know WHAT 柒 YOU ARE BARKING
同埋我個「掂」字範圍好廣,冇話你唔掂OMSI嘢

*好彩KUSJ有Cap低啫,唔好俾我睇到你出OMSI嘢呀畜車

引用框:
原帖由 badpee 於 2015-2-3 21:23 發表
Sorry,I dont know WHAT 柒 YOU ARE BARKING
http://holland.pk/1mf0qs59
*好彩KUSJ有Cap低啫,唔好俾我睇到你出OMSI嘢呀畜車
唔好意思wo, 我話停止OMSI 作品, 無話唔出OMSI 作品wo. 我個「作品」字都係範圍好廣.

Still, 無好對號入座喇!

引用框:
原帖由 hkt117 於 2015-2-3 16:28 發表

好彩我唔識"睇"啫
Thx, 你講野好禮貌個D人 (y)

引用框:
原帖由 badpee 於 2015-2-3 21:23 發表
http://holland.pk/1mf0qs59
無野講喇,先生!

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。